Aktivt nærområde

Sandsli byr på mange treningsmuligheter både inne og ute.

Etter en dag på jobb eller skole, er det godt å komme seg i bevegelse ute i det fri – enten i godt selskap rundt Skranevatnet, eller en tur opp Storrinden med musikk på ørene. Nær START Sandsli finner du et nettverk av turveier som passer godt for slike hverdagsturer. 

På nabotomten til START Sandsli finner du treningssenteret Aktiv 365 som holder åpent fra klokken 05.00 til midnatt, hver dag hele året. Senteret tilbyr gruppetimer for enhver smak som kondisjonstrening, styrketimer, yoga og pilates. MiniAktiv kan passe på familiens småtroll i løpet av treningsperioden. I samme bygg kan du invitere til en runde bowling på en av Bergen Bowlings 26 baner, sammen med gode venner eller kollegaer. Få kulen til å treffe og briljer med en strike!

Aktiv sone
På fellesarealene til START Sandsli er det også mulighet for å få pulsen opp i en travel hverdag. I “Aktiv sone” er det både tid og penger å spare med egne treningsapparater i hagen. Her kan en gruppe på opptil 20 personer utføre treningsøvelser på en morsom, kreativ og utfordrende måte. Siden treningsapparatene er så allsidige, kan du oppleve en ny og annerledes trening hver gang. Her er det også mulighet for barn å utfolde seg. 
 

        
Illustrasjonsfoto: Kompan Norge AS     


Golf
Har du erfaring som golfspiller – eller sitter inne med et ønske om å prøve golf i et sosialt miljø – kan du etter noen minutter med bil, buss eller Bybanen utfordre deg med 6-, 9- eller 18 hull. Med Fana Golfklubb sin sentrale beliggenhet passer det perfekt for en rask golfrunde for det sosiale etter arbeidstid, eller som trening på egenhånd.

Vinteraktiviteter
Når snøen har lagt seg er golfbanen på Steinsviken-siden ypperlig til skitrening eller aketurer med de små. Smeltet sammen med ytterpunktene til “greenen” finner du det trollske paradiset på Siljustøl. Dette var hjemmet til den folkekjære komponisten Harald Sæverud sammen med konen Marie. Her arrangeres det også kunstneriske innspill under Festspillene i Bergen. Skogen har tilrettelagte turstier for turgåere med og uten barnevogn.

 

Foto: Dag Fosse/KODE

Om prosjektet

Kontakt megler eller sett deg på interesseliste

Relaterte artikler

 1. Miljøvennlig og rask vei til jobb og studier

  Å reise miljøvennlig er enkelt dersom du bor på START Sandsli. I tillegg til gode kollektivtilbud er det tilrettelagt for sykkel, bildeling og ladestasjoner for el-bil.

  Les mer
 2. Livet på Sandsli

  Til tross for at en befinner seg utenfor sentrum, ligger START Sandsli midt i smørøyet for en aktiv, sosial og urban livsstil.

  Les mer
 3. Det sosiale i fokus

  Med møtepunkter for matlaging, trening og lek, står den sosiale arenaen sterkt i START Sandsli.

  Les mer
 4. En perfekt pendlerbolig

  Med kort avstand til Flesland og flere store arbeidsplasser er en leilighet i START Sandsli en ideell bolig for deg som pendler.

  Les mer
Kart

Meld din interesse

Kontakt megler