Det sosiale i fokus

Med møtepunkter for matlaging, trening og lek, står den sosiale arenaen sterkt i START Sandsli.

I midten av de tre boligblokkene står samlingspunktet med overbygg. Med utetreningsanlegg, sjakkbord og bordtennis er det ingen grunn til å kjede seg. Uteområdet kan benyttes til en rolig frokost, etterfulgt av aktiviteter på fellesområdet eller en sykkeltur til Lagunen. Et glass vin kan nytes på balkongen før beboerne ankommer nabofesten med mat til fellesgrillen. Området vil bli opplyst slik at det også kan brukes på kveldstid.
På fellesområdene vil det også bli lagt til rette for en eple- og plommelund. Her kan man også dyrke andre ting sammen med naboer og barn. 

Trygge omgivelser
Parkering skjer under bakkenivå, noe som gir minimalt med trafikk rundt fellesområdet. Dette skaper et trygt og rolig nabolag hvor barna løper fritt i det grønne parkområdet, og boltrer seg på lekeplassen. I mellomtiden kan foreldrene kose seg med en kopp kaffe i hyggelig selskap rundt grillen mens burgere og hot dog nytes i strålende sol. Området skaper en “feel good”-stemning som venner kan besøke med tilrettelagte parkeringsplasser. Her er det også muligheter til bildeling og ladestasjoner til el-bil.

Om prosjektet

Kontakt megler eller sett deg på interesseliste

 

Relaterte artikler

 1. Livet på Sandsli

  Til tross for at en befinner seg utenfor sentrum, ligger START Sandsli midt i smørøyet for en aktiv, sosial og urban livsstil.

  Les mer
 2. Aktivt nærområde

  Sandsli byr på mange treningsmuligheter både inne og ute.

  Les mer
 3. Miljøvennlig og rask vei til jobb og studier

  Å reise miljøvennlig er enkelt dersom du bor på START Sandsli. I tillegg til gode kollektivtilbud er det tilrettelagt for sykkel, bildeling og ladestasjoner for el-bil.

  Les mer
 4. En perfekt pendlerbolig

  Med kort avstand til Flesland og flere store arbeidsplasser er en leilighet i START Sandsli en ideell bolig for deg som pendler.

  Les mer
Kart

Meld din interesse

Kontakt megler