– Det var viktig å kjøpe et vedlikeholdsfritt hjem

Førstegangskjøperen Camilla hadde gitt opp håpet på å finne drømmeleiligheten. Så endret en sen kjøretur på alt. Nå eier den unge sykepleierstudenten egen leilighet for aller første gang, og er glad hun slipper å pusse opp med det første.

Til tross for usikkerheter som følge av koronapandemien, var det likevel mange som kjøpte seg ny bolig i 2020. 

En av dem er Camilla Michelsen (24). Etter å ha diskutert med sin far om hvilket område som kunne passe for hennes livsstil, valgte hun å ta en nærmere kikk på en av leilighetene på Sandslimarka. Hun kjørte opp en sen kveld og så seg rundt i området hun for så vidt kjente godt fra før, siden hun er oppvokst like ved.

–  Jeg fant ut at dette ikke var et dumt valg av område. 

–   Jeg har gått på Sandsli videregående skole, som er et av nabobyggene til START Sandsli-prosjektet. Skranevatnet er også et veldig koselig turområde og Storrinden er rett i nærheten.

Vil bruke bybanen hver dag

For i den travle jobben som sykepleier med tredelt turnus, har hun ikke tid til en bolig som krever masse vedlikehold. Det gjorde at hun så etter en vedlikeholdsfri bolig, som hun kunne føle seg hjemme i etter en travel vakt på jobb. Det ble enda tydeligere at en START-leilighet kunne være akkurat det hun så etter. 

Positiv er hun også til det som skjuler seg innenfor leilighetens fire vegger. 

–  Jeg synes stue og kjøkken er spesielt fint med åpen løsning. Badet er også stort og fint, bekrefter hun.

Nysgjerrig på leilighetene? Kontakt megler for visning. 

Så for seg sentrumsleilighet, men Sandsli trakk det lengste strået

Hun forteller at det var viktig for henne å finne en bolig som ikke hadde store, skjulte kostnader. Hun hadde nemlig fått et budsjett fra banken, og jakten etter bolig startet der. I begynnelsen av leilighetsjakten synes hun det var vanskelig å få ticket alle boksene hun ønsket. 

–  I begynnelsen var jeg fast bestemt på å bo i Landås- eller Wergelandsområdet, fordi det lå nærme sentrum. 

Etter å ha sett på en del leiligheter i dette området, og vært tilskuer på diverse budrunder, skjønte hun at det kunne bli vanskelig å finne en leilighet med standarden hun ønsket, til en god nok pris. På listen over krav var det nemlig kritisk med godt kollektivtilbud, sentral beliggenhet, nær tilgang til turområder og balkong med sol. Det var også viktig at leiligheten ikke var mindre enn 40 kvadratmeter og at den var så vedlikeholdsfri som overhode mulig. 

– Da jeg skjønte at START-leilighetene var helt nye, med balkong og til en overkommelig pris, måtte jeg bare slå til.

Nå er den unge førstegangskjøperen spent på tiden som kommer, og gleder seg til å bo alene for første gang. Det er ikke det samme å bo med foreldre eller i kollektiv, skal vi tro Camilla. 

– Det skal bli deilig å få mitt eget sted nå når jeg skal ut i voksenlivet. Jeg gleder meg, sier Camilla.

Ønsker du også å sikre deg en leilighet i dette spennende prosjektet? Meld din interesse her.

Relaterte artikler

  1. Slik får du råd til drømmeleiligheten i START Sandsli

    Hvorfor leie når du kan eie? Med God start bolig er du ikke avhengig av økonomisk hjelp fra foreldre til å komme deg inn på boligmarkedet, noe som gjør dette til en unik sjanse for førstegangskjøpere.

    Les mer
  2. Førstegangskjøper visste hva hun ville ha, fant det på Sandsli

    Celine Gripsgård (23) hadde lett i flere år etter den perfekt leiligheten. Likevel var det ikke før hun fant prosjektet på Sandsli at hun valgte å slå til. Skal man investere pengene sine et sted, må det være et godt sted, mener den unge førstegangskjøperen.

    Les mer
Kart

Meld din interesse

Kontakt megler