Dette bør du tenke på før visning

Før du stiller på boligvisning er det lurt å ha gjort seg noen tanker om hva du er ute etter i utgangspunktet. Med disse tipsene stiller du enda mer forberedt.

Visningsdag er en spennende dag. Endelig får man se prosjektet man kanskje bare har sett på bilder så langt i prosessen. På visning får du mulighet til å ta inn nye inntrykk, stille spørsmål og se nærmere på detaljene. Under kommer en liste med tips som kan være nyttig å ta med seg på veien. 

Spør, spør, spør

Det er lurt å stille spørsmål til megler. Ingen spørsmål er dumme. Jo mer du vet om prosjektet, jo bedre stilt er du for å kunne gjøre riktige vurderinger. Få svarene du lurer på, så du kan ta gode valg med riktig informasjon. 

Vit hva du ser etter

Lag gjerne en sjekkliste, enten fysisk eller mentalt, med punkter du ønsker i en bolig. Se så om disse kravene blir oppfylt når du er på visning. 

Ta bilder

Slik blir det lettere å fordøye inntrykkene i ettertid. 

Få oversikt på fellesutgifter. 

Hvordan står det til med fellesarealene? 

Ta deg tid til å se nærmere på detaljene

Det er lett å danne seg et helhetsinntrykk, men det er vanskeligere å få øynene opp for detaljene. Sørg for å kaste et ekstra blikk på de ulike rommene i leiligheten. Sjekk også forholdene for mobildekning og  bredbånd.

Få oversikt over mulighetene

Finnes det finansieringsmuligheter du ikke visste om? Gjør reaserch, snakk med banken og megler, og vit at du er klar over mulighetene som finnes før du gjør vurderinger.

Det er også mange punkter som kunne vært med på en slik liste som forsvinner når det er snakk om  nybygg. Da slipper du å  tenke på når ting sist ble skiftet ut, og om standard på hvitevarer holder stand. En av fordelene ved å kjøpe nybygg!

Kom på visning!

I visningsboligen på Sandslimarka 33 kommer du praktisk talt til duk og dekket bord.

For å få et innblikk i det fulle potensialet på Sandslimarka, er det skapt en visningsbolig som er gjennomført til fingerspissene.

Her kan du prøvesitte sofaen, stryke en hånd over de hvite veggene eller slenge deg i sengen inne på soverommet. 

Ved å kaste et ekstra blikk på kjøkkenet, eller det forseggjorte badet, får du innsyn i hvilke materialer som er brukt og hvilke løsninger som er valgt for dette prosjektet.

Kontakt megler for å avtale visning.

Relaterte artikler

  1. Få hjemmefølelsen i visningsboligen

    Er du nysgjerrig på hvordan en leilighet i Start Sandsli-prosjektet kan se ut? I den nybygde visningboligen får man et realistisk innblikk i hvordan et liv på Sandslimarka kan oppleves.

    Les mer
  2. Førstegangskjøper visste hva hun ville ha, fant det på Sandsli

    Celine Gripsgård (23) hadde lett i flere år etter den perfekt leiligheten. Likevel var det ikke før hun fant prosjektet på Sandsli at hun valgte å slå til. Skal man investere pengene sine et sted, må det være et godt sted, mener den unge førstegangskjøperen.

    Les mer
Kart

Meld din interesse

Kontakt megler