Hvem blir din nye nabo?

Innflyttingsdatoen kryper nærmere og nærmere innpå, og 40 leiligheter er solgte. Men hvem er disse 40? Her får du møte to av dem!

Start Sandsli er et prosjekt med smarte og moderne leiligheter, plassert blant natur og hageidyll på Sandslimarka 33. 

Leilighetene er lavenergiboliger. Dette er en faktor som har vært viktig for mange av kjøperne. For prosjektet har hittil hatt en ung kjøpergruppe som er både miljøbevisst og aktiv. 

– De fleste som har kjøpt leilighet i START-prosjektet er i en alder mellom 20 og 28 år, forteller DNB-megler, Una Thoresen.

Hun har solgt mange av leilighetene sammen med DNB-megler og kollega, Thor Kristian Johannessen. De forteller at mange av kjøperne har vektlagt nærhet til bybane og buss som en viktig faktor når de skulle bestemme seg for område. 

– Det er mange som jobber i nærområdet her som har kjøpt. Det har også vært viktig for mange at det var butikker og treningssenter i nærheten.

Med SATS og nærbutikk like i nærheten fikk kjøperne ønsket sitt oppfylt da de slo til på START-boligen sin. I tillegg ligger Lagunen Storsenter bare en kort kjøretur unna med sine 180 butikker, en rekke restauranter, Vinmonopol, apotek og post i butikk. Nylig åpnet det også Nordisk Film Kino med ni kinosaler. 

Nybygg avgjørende for Camilla (24)

Den unge kjøpergruppen har mange førstegangskjøpere som har investert i eget hjem for aller første gang. Vi har snakket med to av dem, som begge gleder seg stort til å flytte inn. For Camilla Michelsen (24) var det de vedlikeholdsfrie godene med nybygg som avgjorde kjøpet. 

– Da jeg skjønte at START-leilighetene var helt nye, med balkong og til en overkommelig pris, måtte jeg bare slå til, forteller den unge førstegangskjøperen. 

Camilla hadde gitt opp å finne drømmeboligen

–  Han hadde bare lovord å si om dem. Det var godt å høre, spesielt nå som koronapandemien pågår og man kan risikere at byggeprosjekter stopper helt opp eller blir utsatt. 

Solid utbygger ga trygghet for Celine (23)

Celine Gripsgård (23) hadde en lang sjekkliste, men en av grunnene til at hun valgte en START-bolig var at det var Brødrene Ulveseth som var utbygger. De hadde hun hørt om gjennom sin onkel som jobber i bransjen. 

–  Han hadde bare lovord å si om dem. Det var godt å høre, spesielt nå som koronapandemien pågår og man kan risikere at byggeprosjekter stopper helt opp eller blir utsatt. 

Celine er på vei inn i arbeidsmarkedet og har sett seg ut noen potensielle arbeidsplasser på Sandsli. Det er hun ikke alene om. Området kryr av både små, store og mellomstore bedrifter, og store merkenavn som Equinor og Telenor holder til her. Nærheten til Bergen Lufthavn gjør også START-boligene til perfekte pendlerboliger: https://www.startsandsli.no/artikler/pendlerbolig/

Celine lette i flere år før hun fant den perfekte leiligheten

Kunne du tenke deg å bli en del av gjengen som flytter inn i 2021? Meld din interesse.

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler