Hvem vil du invitere på middag?

Drømmer du om å invitere vennegjengen på tacofredag, kjæresten på fem-retters eller familien på fårikål? Uansett hvor ambisjonsnivået ditt ligger er en leilighet med et innbydende kjøkken med gode hvitevarer et godt utgangspunkt.

Lange, hyggelige middager med folk man er glad i er gull verdt uansett om det er fredag, lørdag eller en helt vanlig ukedag. Derfor har vi designet et kjøkken vi tror de fleste kan trives i.  Valget falt på en åpen kjøkken-/stueløsningen, som er perfekt for deg som liker å ha gjester på besøk - og kanskje kokkelere litt samtidig. 

Et kjøkken som passer til alt

Alle leilighetene i START Sandsli leveres med komplett kjøkken fra Norema. Stilrene Kvadrat Hvit har slette fronter og tilpasser seg omgivelsene. Du kan derfor enkelt sette sammen det du ønsker av interiør og møbler, og skape din egen stil. Enten du foretrekker den enkle, lyse og naturlige skandinaviske stilen. Den funksjonelle, minimalistiske stilen. Maksimalistisk interiør. Eller noe helt annet.

Vil du ta en titt? Visningsboligen er klar. 

Hvitevarer av høy kvalitet

Integrerte hvitevarer fra Siemens med avansert teknologi med elegant utseende underbygger de rene linjene i kjøkkenet. Her har du alt du trenger - kjøleskap, fryseskap, stekeovn, induksjonstopp i stål, avtrekkshette og oppvaskmaskin. Med andre ord ingen unnskyldning for å ikke invitere på middagsbesøk!

PS når du skal handle inn til middagen ligger Kiwi og REMA et steinkast unna. Det er også bare tre stopp med bybanen til Meny og Obs på Lagunen. Her finner du også delikatessebutikker som Olivenlunden 1830 og Amundsen Spesial.

Lurer du på hvordan livet på Sandsli er? Vi tar deg med på en aktiv og urban uke!

Relaterte artikler

  1. Få hjemmefølelsen i visningsboligen

    Er du nysgjerrig på hvordan en leilighet i Start Sandsli-prosjektet kan se ut? I den nybygde visningboligen får man et realistisk innblikk i hvordan et liv på Sandslimarka kan oppleves.

    Les mer
Kart

Meld din interesse

Kontakt megler