Hvor skal du feire jul neste år?

Den første julen i ny bolig er alltid en minnerik en. Drømmer du om jul i en splitter ny leilighet på Sandsli neste år?

Desember måned – selve julemåneden – er rett rundt hjørnet. Lys skal tennes, graner skal pyntes og kaker skal bakes. I en ny leilighet er det ekstra koselig å tenne lys, pynte balkongen med julegran og lys, eller rett og slett henge pepperkaker i vinduet.

Julegavehandel i nærområdet?

På Sandslimarka ligger alt tilrette for en fin julefeiring. Med et av Norges største kjøpesentre, Lagunen, en kort kjøretur unna, er julegavehandelen over med et knips. Her kan man boltre seg i klesbutikker, sportsbutikker og parfymerier til man ikke orker mer. Når du kjenner at du blir sliten i føttene er det fint å kunne unne seg en deilig kaffepause på en av de mange kafeene, eller et måltid i en av de koselige restaurantene i området.

Om det står mange julebesøk på agendaen, men man ikke ønsker å kjøre egen bil, er det et godt kollektivtilbud på Sandsli. Her går bybanen og busser et steinkast unna.

Bowling og fritidstilbud ligger også like ved, om man skulle ha behov for å være aktiv i juleferien. Eventuelt trimme av seg julegodtet på treningssenter like ved?

Les også: Hvorfor leie, når du kan eie?

Den som venter på noe godt ...

Leilighetene i Start Sandsli-prosjektet står først ferdige i mars neste år. Og er dermed klare i god tid før neste års juleforberedelser. Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Når desember vender tilbake ligger alt tilrette for en fin julefeiring på Sandsli.

Og når pinnekjøttet, ribben eller annen julemat er kommet i ovnen, er det bare å senke skuldrene og nyte utsikten over Sandsli. Når mørket har falt og det er lys i de tusen hjem. Kanskje blir det snø også? Det er lov å håpe!

Ta en titt på visningboligen for å drømme deg vekk! Det er nå planleggingen begynner.

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler