Kjøp deg tid med vedlikeholdsfritt hjem

Betyr nybygg vedlikeholdsfritt? Ikke nødvendigvis, men du minsker risikoen for tøffe tak. Slik kan du heller bruke tiden på å bo deg inn i din nye bolig.

En av fordelene med å investere i et nybygg er at det ikke krever samme type vedlikehold som en enebolig. Man kjøper seg nemlig mange år med tid før man må foreta det store vedlikeholdsarbeidet som ofte er forbundet ved å eie en bolig.

Bygg C kles med Teglstein fra Wienberger. Teglstein er en stein med lang levetid, i tillegg til at den puster godt og virker avstøtende på sopp og skadedyr. 

Det å leve i en bolig som ikke krever stort vedlikehold fjerner mye stress og bekymringer fra hverdagen. Det å vite at man slipper å skifte gulv, tak og kledning med det første, kan ha mye å si for livskvaliteten.

Leilighetene på Sandslimarka 33  har nye, integrerte hvitevarer fra Siemens. Her får du alt du trenger som kjøle- og fryseskap, stekeovn, induksjonstopp i stål, avtrekkshette og oppvaskemaskin. Da er det deilig å tenke på at ingen av disse trenger å skiftes ut med det første! 

Med færre bekymringer, blir det mer tid til å finne ut av hvordan man ønsker å leve i den nye boligen. 

For med boligkjøp følger ofte andre livsendringer. Noen ønsker å trene mer, noen vil være mer sosiale, være mer ute, eller bare finne mer ro i nære omgivelser.

På Sandslimarka 33 ligger alt tilrette for et aktivt og sosialt liv.

Med utetreningsanlegg, sjakkbord og bordtennis inviterer fellesområdet til lek og moro. Her kan man trene, eller man kan velge å nyte sene kvelder på balkongen når været tillater det. 

På en kald høstdag kan man finne glede i å kokkelere på kjøkkenet, eller slenge seg ned i sofaen og gjøre minst mulig. 

I din vedlikeholdsfrie bolig har du kjøpt deg både tid og penger. Nå kan du heller bruke energi på å nyte ditt nye hjem! Og kanskje er det på Sandslimarka 33.

Relaterte artikler

  1. Hvem vil du invitere på middag?

    Drømmer du om å invitere vennegjengen på tacofredag, kjæresten på fem-retters eller familien på fårikål? Uansett hvor ambisjonsnivået ditt ligger er en leilighet med et innbydende kjøkken med gode hvitevarer et godt utgangspunkt.

    Les mer
  2. Mange vil gjøre trygge investeringer: Er nybygg den nye løsningen?

    Nøkkeltall fra DNB Eiendom viser at boligmarkedet klarer seg langt bedre enn fryktet. Spesielt er det stor interesse for nybygg. Leilighetene i START Sandsli står ferdig i første kvartal av 2021, noe som kan bidra til at man får kjøpt seg både tid og ny leilighet.

    Les mer
Kart

Meld din interesse

Kontakt megler