Byggetrinn 2: Kun måneder igjen til leilighetene er innflyttningsklare!

Det er tid for lansering av bygg B som står innflytningsklart allerede til høsten. Leilighetene i dette byggetrinnet er smarte, funksjonelle og arealeffektive, akkurat som du kjenner dem fra tidligere byggetrinn. Men nå med mer sol og utsikt!

Etter en vellykket overlevering av bygg C, er det klart for lansering av neste byggetrinn i rekken. Bygg B har adresse Sandslimarka 33A og har til forskjell fra bygg C en rødfarget trekledning. Bjarne Kahrs, salgs- og markedsansvarlig hos utbygger Brødrene Ulveseth, lover at dette byggetrinnet er det bygget med aller best solforhold og utsikt.

– Vi selger bra. Den store fordelen er at man vanligvis må vente i opptil to år når man kjøper noe nytt. Dette byggetrinnet vil være klart for innflytting allerede i september, så det er kun snakk om måneder å vente, sier Kahrs.

Tar med seg lærdom

Prosjektet START Sandsli har totalt 164 leiligheter. 45 av dem tilhører bygg B. Det har vært en ambisjon å skape et dynamisk og ungt miljø, med attraktive leiligheter for unge kjøpere. Med kort avstand til arbeidsplasser, treningssenter og andre fasiliteter er alt tilrettelagt for en harmonisk hverdag på Sandsli. 

De fem siste leilighetene i bygg B vil være litt større enn de man finner i bygg C. Kahrs forteller at prosessene har vært ekstra smidige denne gangen, med god erfaring fra forrige byggetrinn friskt i minnet.

– Det fine denne gangen er at ting er mer etablert nå. Vi har fått på plass et styre i sameiet, og folk er innflyttet i de andre leilighetene. I tillegg har vi tatt mye lærdom fra forrige byggetrinn.

Har tro på salget

Brødrene Ulveseth har levert flere andre store boligprosjekt de senere år. Det er brukt mye tid og ressurser til å følge med på trender og nyutviklede produkter, og sammen med flinke aktører og samarbeidspartnere på dette prosjektet, er det funnet løsninger som er optimal for et nybygg i dag.

Brødrene Ulveseth har stor tro på salget, og håper det skal bli minst like bra som med første byggetrinn. 

– Det har vært veldig spennende å jobbe med dette prosjektet. Det er alltid utfordrende å lansere et slikt omfattende og stort prosjekt, men med god planlegging har byggingen gått smertefritt. Vi i Brødrene Ulveseth er dessuten vant med å håndtere denne typen prosjekter, sier Kahrs og legger til:

– Jeg håper det blir minst like bra som det forrige. Kanskje litt bedre til og med.

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler