Livet på Sandsli

Til tross for at en befinner seg utenfor sentrum, ligger START Sandsli midt i smørøyet for en aktiv, sosial og urban livsstil.

#ManicMonday
En haug med arbeid venter idet du entrer arbeidsplassen, og før du vet ordet av det er det tid for å dra hjem. Til tross for en brå start på uken, går du innom Lagunen Storsenter hvor du møter venninnen din som ligner et pakkesel med et lass av handleposer. Hva nå med kino-avtalen? I stedet for å slepe alle posene med på Bybanen videre inn til Bergen sentrum, så finner man veien inn blant Lagunens ni kinosaler. Her skal dere få en filmopplevelse utenom det vanlige – i Bergens første 4DX-sal. 4X gjør det mulig for deg i salen å virkelig være til stede i handlingen som foregår på lerretet. Ved bruk av stoler som beveger seg i alle retninger, i samspill med effekter som blant annet vind, vann, regn, tåke, bobler, luftskudd, og lukt, vil 4DX levere en unik og heftig kinoopplevelse. #TransformationTuesday
På god vei inn i uken er det godt å få opp pulsen og utfordre seg selv med høyintensitetstrening på jakt etter endorfiner. Med Bybanen er du raskt på plass på Barry’s Bootcamp på Kokstad. Deilig – nå er du motivert for resten av uken!

#WellnessWednesday
Hurra! Det er “lillelørdag” og det gir et smutthull til å kose seg litt ekstra. Økten fra i går sitter virkelig i, og gangsperren føles som bly i lårene. En spabehandling på Lagunen Storsenter er midt i blinken for en med aktiv og urban livsstil.

#ThrowbackThursday
Til tross for at du nå er voksen med egen leilighet og det som hører med, er det ingenting i veien for å finne frem barnet i seg og ta en hopperunde på Rush på Kokstad. På med Rush sokker – du er klar for action!

#Foodieweekend
“God helg!”, går fra munn til munn igjennom arbeidslokalet i det klokken slår 16.00. Den beste dagen i uken hvor du kan være sosial uten å tenke på å komme deg i seng til riktig tid. Tacokrydderet blir liggende i skuffen, for i kveld venter nye matopplevelser på Lagunen. Luksusproblemet er at det er så mye forskjellig mat å velge mellom...sushi, trøffelburger, tapas, pizza, noe vegansk eller en suppe fra Zupperia? Da er det bra du har to dager å fordele det utover. 

#SundaySwag
“Takk for en bra kveld i går!”, tekster du vennegjengen etter å ha swipet igjennom bildene på Instagram. En ny dag står for tur. En dag i et rolig tempo hvor den skal nytes sammen med kjæresten og venner. Noen minutter fra Sandslimarka ligger Huset RAA – en concept store hvor det ikke finnes noe tilsvarende i Bergen. Lokale, kortreiste og økologiske matretter står på menyen, og unike klær og interiør – med fokus på bærekraft – pryder butikken. Her arrangeres det yogatimer, eventer og kurs – og RaaFestivalen i juni. Et sted med sjel, perfekt for en søndag som denne.

Om prosjektet

Kontakt megler eller sett deg på interesseliste

Relaterte artikler

 1. Aktivt nærområde

  Sandsli byr på mange treningsmuligheter både inne og ute.

  Les mer
 2. Miljøvennlig og rask vei til jobb og studier

  Å reise miljøvennlig er enkelt dersom du bor på START Sandsli. I tillegg til gode kollektivtilbud er det tilrettelagt for sykkel, bildeling og ladestasjoner for el-bil.

  Les mer
 3. En perfekt pendlerbolig

  Med kort avstand til Flesland og flere store arbeidsplasser er en leilighet i START Sandsli en ideell bolig for deg som pendler.

  Les mer
 4. Det sosiale i fokus

  Med møtepunkter for matlaging, trening og lek, står den sosiale arenaen sterkt i START Sandsli.

  Les mer
Kart

Meld din interesse

Kontakt megler