Miljøvennlig og rask vei til jobb og studier

Å reise miljøvennlig er enkelt dersom du bor på START Sandsli. I tillegg til gode kollektivtilbud er det tilrettelagt for sykkel, bildeling og ladestasjoner for el-bil.

Rundt START Sandsli er det et mangfold av arbeidsplasser, uansett om en jobber som lærer, PT, innen helse, olje eller salg og service. Omfanget er stort, og med de gode transportmulighetene fra bydelen vil ikke dette være et problem i hverdagen. Det er lettvint å komme seg fra START Sandsli til arbeidsplassen om du så jobber på Kokstad, Lagunen eller nedover mot sentrum

Ett stopp eller to med bybane fører deg til Kokstad, og videre til Flesland Flyplass eller andre veien mot Lagunen Storsenter og videre ned til endestoppet i Byparken. Om du jobber med skiftarbeid har bybanen gode reisetider. Bussterminaler i Birkelandsskiftet, Nesttun Sentrum og på Lagunen Storsenter fører deg videre med buss i flere retninger utenfor bybanesporet. 

Les mer om boligprosjektet 

Eller kontakt megler for mer informasjon 

For studenten
Selv for studenten er det lettvint å rekke forelesninger eller kollokviegruppen for gruppesamarbeid. Er du så uheldig at bybanen kjører rett foran nesen på deg, tar det ikke mange minuttene før de neste vognene kommer kjørende. I tillegg opererer bybanen med studentpriser som også fungerer på bussene.


​Foto av Bybanen: Skyss Morten Wanvik

Tilrettelagt for el-bil
I tillegg til gode kollektivtilbud, er det på START Sandsli mulig å bestille uttak for el-bil som tilvalg til sin parkeringsplass. Dette gjør det enda enklere å komme seg miljøvennlig til og fra jobb og studier. Det er også mulighet for bildeling, og den flotte sykkelstien gjør at du får lyst til å finne fram sykkelen igjen. 

 

Om prosjektet

Kontakt megler eller sett deg på interesseliste

 

 

Relaterte artikler

 1. En perfekt pendlerbolig

  Med kort avstand til Flesland og flere store arbeidsplasser er en leilighet i START Sandsli en ideell bolig for deg som pendler.

  Les mer
 2. Livet på Sandsli

  Til tross for at en befinner seg utenfor sentrum, ligger START Sandsli midt i smørøyet for en aktiv, sosial og urban livsstil.

  Les mer
 3. Aktivt nærområde

  Sandsli byr på mange treningsmuligheter både inne og ute.

  Les mer
 4. Det sosiale i fokus

  Med møtepunkter for matlaging, trening og lek, står den sosiale arenaen sterkt i START Sandsli.

  Les mer
Kart

Meld din interesse

Kontakt megler