Nå skjer det! Sandslimarka blir full av liv

Leilighetene i byggetrinn én er innflytningsklare. Lurer du på hvorfor det er en ung kjøpergruppe som har investert i leilighet her?

En stor del av boligene er nå solgte og klare for å møte sine nye eiere. START Sandsli prosjektet har hele tiden hatt som mål å tiltrekke seg en ung kjøpergruppe. Og det kan se ut som målet er nådd. For det blir et ungt og livlig miljø i Sandslimarka 33. De smarte og moderne leilighetene har nemlig mange kvaliteter som passer for de unge. Med studiesteder og arbeidsplasser like i nærheten har man alt man trenger innenfor rekkevidde.

Bli med på leken

Landskapsarkitekt Vibeke Weglo har satt det sosiale i fokus da hun planla uteområdet. Det blir et fellesområde som inviterer til lek, trening og sosiale sammenkomster. Den aktive sonen har både bordtennis og treningsapparat, mens sitteamfiet og benkene gir deg mulighet til å ta velfortjente pauser innimellom slagene. I eple- og plommelunden kan du også hente frem din indre gartner. Her kan man nemlig dyrke egne ting!

Derfor tiltrekkes de unge

Prosjektet består av lavenergiboliger med smarte og moderne løsninger. Mange av interessentene har vært bevisste på at de ønsker å bo et sted som legger til rette for miljøbevisste løsninger. START har hatt dette i tankene da de utviklet prosjektet.

Flesteparten av kjøperne er i alderen 20 til 28 år. For mange av dem har det vært spesielt viktig med nærhet til bybane og buss. Og med gode bussforbindelser og bybane rett nedenfor Sandslimarka, er det lett å komme seg fra A til B uten bil. Mange ønsker også å bruke sykkel som fremkomstmiddel og da er det bra at prosjektet har sykkelparkering og sykkelsti like ved.

Leter du også etter en leilighet i et sentralt område med nærhet til det meste?

Se hvilke leiligheter som fremdeles er ledige

 

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler