Opptatt av miljøet og lommeboken? Da er en lavenergibolig midt i blinken

Hvordan vi bygger boligene våre påvirker både miljøet og lommeboken. Hvorfor er lavenergibolig en god løsning?

Alle de 164 leilighetene i START Sandsli er lavenergiboliger. De har mindre varmetap og trenger derfor mindre energi til oppvarming enn vanlige boliger. En en mer effektiv energibruk gjør at du vil spare penger på strømregningen.

Redusert varmetap

Visuelt sett er det ikke mye som skiller en lavenergibolig fra en ordinær bolig. Men hemmeligheten ligger i det du ikke ser. I byggingen av leilighetene på START Sandsli har vi redusert varmetapet med god isolasjon i vegger, vinduer og dører. Du vil dermed ikke kjenne trekk. Og veggene er litt tykkere enn ordinært, noe som gir plass til gode vinduskarmer. 

Effektivt ventilasjonsanlegg

Leilighetene får ren og frisk luft via et ventilasjonsanlegg med effektiv varmegjenvinning. Under vinduene vil du ikke finne varmeovner, noe som gjør det lettere å møblere. 

Smarthusteknologi gir full kontroll på energibruken

De moderne leilighetene leveres med smarthusteknologi for å styre lys og varme. Dette gjøres fra et eget panel, eller fra fra en app på telefonen din. Fra en bryter på soverommet og en i entreen kan du dessuten slå på og av alt lyset i hele leiligheten. Det er effektivt det! 

Vannbåren og jevn varme

Varmesystemet i leilighetene i START Sandsli er en kombinasjon av elektriske og vannbårne løsninger. Den vannbårne varmen gir en jevn og god varme i leilighetene. En lavenergibolig gir deg med andre ord et komfortabelt inneklima. 

Vi viser deg gjerne rundt

I START Sandsli har vi leiligheter i ulike størrelser. Med smarte, miljøvennlige og moderne løsninger passer leilighetene for førstegangskjøpere, studenter og pendlere. Vil du ta en titt? Visningsboligen vår er klar, og vi viser deg gjerne rundt! Bare ta kontakt med en av våre meglere.

 

Lavenergiboligene - kort fortalt

 • Godt isolert, og har lite varmetap
 • Mindre luftlekkasje enn i en ordinær bolig
 • Ingen kalde flater, hverken i gulv, tak eller vegger
 • Ingen trekk fra vinduer og dører
 • Frisk luft via ventilasjonsanlegg med effektiv varmegjenvinning
 • Varmesystemet er en kombinasjon av elektrisk og vannbårne løsninger

 

 

Relaterte artikler

 1. En perfekt pendlerbolig

  Med kort avstand til Flesland og flere store arbeidsplasser er en leilighet i START Sandsli en ideell bolig for deg som pendler.

  Les mer
 2. Miljøvennlig og rask vei til jobb og studier

  Å reise miljøvennlig er enkelt dersom du bor på START Sandsli. I tillegg til gode kollektivtilbud er det tilrettelagt for sykkel, bildeling og ladestasjoner for el-bil.

  Les mer
Kart

Meld din interesse

Kontakt megler