En perfekt pendlerbolig

Med kort avstand til Flesland og flere store arbeidsplasser er en leilighet i START Sandsli en ideell bolig for deg som pendler.

Sandsli er et spennende område med store arbeidsplasser som Equinor, Telenor og Odfjell SE. Området har gode kommunikasjonsforbindelser, og leilighetene i START Sandsli ligger en kort kjøretur fra Bergen lufthavn Flesland. Gå rett fra flyplassen og inn på Bybanen før du spaserer de få meterne til leiligheten. Flybussen stopper også like ved. Med Bybanen tar det rundt en halvtime fra Sandslimarka til sentrum.

Alt i nærheten
På Sandslimarka har du alt i umiddelbar nærhet uansett om du skal til dagligvarebutikken, treningssenteret eller ønsker å gå en tur i fjellet eller ta deg et slag med golf. Lagunen Storsenter ligger kun tre stopp unna med Bybanen. Her er det 180 butikker, en rekke restauranter, Vinmonopol, apotek og post i butikk. Høsten 2019 åpnet det også kino med ni kinosaler.

Lagunen Storsenter. Foto: Morten Wanvik

Skattemessig gunstig
Dersom du har lang reisevei til arbeidsplassen kan det være smart å vurdere å kjøpe en pendlerbolig. I tillegg til en mer komfortabel hverdag, kan det også være skattemessig gunstig. En pendlerbolig kan selges skattefritt etter ett år, på samme måte som andre boliger.

 

Om prosjektet

Om finansieringsløsningen

 

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler