Se drømmeboligen bli virkelig på nett

Kjøper du leilighet i START Sandsli kan du følge med på webkamera mens din nye drømmeleilighet tar form. I mellomtiden lover megler Thor Kristian Johannessen tett oppfølging, jevnlige oppdateringer og mange muligheter til å sette eget preg på leiligheten.

Få ting er mer engasjerende enn å følge sin nye bolig fra prospekt til ferdigstillelse. I byggefasen kan man føle seg like utålmodig som et barn i adventstiden. Den følelsen har utbygger Brødrene Ulveseth AS tatt på alvor, sier DNB-megler Thor Kristian Johannessen for START Sandsli. 

-Å glede seg til å flytte inn i en helt ny leilighet er en fantastisk følelse. Når innflyttingen er litt frem i tid er det viktig at oppfølgingen og oppdateringene er hyppige. Å selv kunne gå på nettet og se utviklingen via webkamera har da stor verdi. I tillegg til webkamera og nyhetsbrev fra utbygger eller megler, vil alle som kjøper leilighet i START Sandsli få en egen kontaktperson hos utbygger, forteller Johannessen.

 

Les mer om prosjektet

 

Gå for nybygg

Fordelene med å kjøpe i nybygg er mange. Fastpris uten budrunder gir økonomisk forutsigbarhet. Nye moderne bygg gir ingen ubehagelige overraskelser i form av skjulte feil eller mangler, og er dermed lettere å få finansiert. Og ikke minst, når du en dag skal selge leiligheten er det en stor fordel at leiligheten fortsatt er relativt ny, og man vet at den ble bygget etter den nyeste byggeforskriften, påpeker Johannessen.

-Hva står seg best om for eksempel 5-10 år når du skal selge? START Sandsli satser på leiligheter med miljøvennlige, bærekraftige og energieffektive løsninger med blant annet fjernvarme. Det er stor forskjell på å selge en bolig som er 40 år gammel kontra en som er under 10 år, både med tanke på miljøavtrykk og generell tilstand og kvaliteter. Jeg anbefaler derfor alle som skal inn i boligmarkedet å gå for nybygg dersom de har mulighet til å velge det, understreker Johannessen og legger til:

 

- I tillegg vil det alltid være en ekstra god følelse for alle foreldre å vite at barna, som plutselig er blitt voksen og selvstendig, flytter hjemmefra og inn i en bolig som fullt ut fungerer fra første stund. Ingen behov for oppussing, med alle de kjedelige overraskelsene det kan medføre, men også elementer som at byggene i START Sandsli er fullsprinklet for ekstra brannsikkerhet, sier Johannessen.


Vite mer? Kontakt megler

Til boligvelgeren

Eksempelbilde på interiør. Vi tar forbehold om endringer

Personlige preferanser

I START Sandsli er det stort rom for å kunne sette sitt personlige preg på leiligheten. Fargevalg, kjøkkeninnredning, gulv, teknologiske smarthus-løsninger for lys og varme med stemmestyring eller nøkkelfrie låser, er noen av valgmulighetene for personlige preferanser. En hendig digital løsning der man kan utforske og eksperimentere med de ulike tilvalgsmulighetene lanseres nå i mars. I bygge- og tilvalgsprosessen er det utbygger som står for kontakten med- og oppfølging av kjøperne.

 

- Når man får velge ut fra egen smak og ønsker, og prøve seg frem i en digital tilvalgsportal, føles drømmeleiligheten med ett litt mer virkelig og nær. Jeg vet at mange har sett frem til dette, sier Johannessen.

 

Overtakelsen ivaretas

Når det nærmer seg innflytting vil alle kjøpere, som en ekstra sikkerhet, inviteres til en ferdigbefaring ca. to uker før overtakelse, i tillegg til selve overtakelsesbefaringen som skjer den dagen man får overlevert nøklene. I tiden etter overtakelse vil utbygger ha fagfolk tilgjengelig hvis det skulle være mindre reklamasjoner. Ferdigstillingsdato er bindende og forpliktende for utbygger som blir ilagt dagmulkter ved forsinkelser. Det gir trygghet for kjøpere som på dette tidspunktet gjerne har sagt opp leieforhold eller solgt sin bolig. I tiden før overtakelsen er det megler Johannessen og hans kolleger som bistår kjøperne med alt det praktiske knyttet til innbetaling av sluttoppgjøret. 

-Vi er igjen på plass når leilighetene i START Sandsli er klare til overtakelse, for å ivareta alt det formelle og juridiske for kjøperne. Det er nok et element som skal gi trygghet for de som kjøper bolig i START Sandsli. Dette prosjektet har en gjennomtenkt og helhetlig filosofi der kjøper skal trygges fra A til Å i kjøps- og byggeprosessen, forteller Johannessen.

Se vår unike finansieringsmulighet

Meld din interesse

Relaterte artikler

 1. Slik får du råd til drømmeleiligheten i START Sandsli

  Hvorfor leie når du kan eie? Med God start bolig er du ikke avhengig av økonomisk hjelp fra foreldre til å komme deg inn på boligmarkedet, noe som gjør dette til en unik sjanse for førstegangskjøpere.

  Les mer
 2. Livet på Sandsli

  Til tross for at en befinner seg utenfor sentrum, ligger START Sandsli midt i smørøyet for en aktiv, sosial og urban livsstil.

  Les mer
 3. Miljøvennlig og rask vei til jobb og studier

  Å reise miljøvennlig er enkelt dersom du bor på START Sandsli. I tillegg til gode kollektivtilbud er det tilrettelagt for sykkel, bildeling og ladestasjoner for el-bil.

  Les mer
Kart

Meld din interesse

Kontakt megler