Slik får du råd til drømmeleiligheten i START Sandsli

Hvorfor leie når du kan eie? Med God start bolig er du ikke avhengig av økonomisk hjelp fra foreldre til å komme deg inn på boligmarkedet, noe som gjør dette til en unik sjanse for førstegangskjøpere.

 

 

– Vanligvis må man ha 15 prosent egenkapital for å kunne kjøpe en leilighet, men med God start bolig kan du inngå en spareavtale med banken. Dermed kan vi bistå deg med å kjøpe bolig i dag, selv om du fortsatt mangler deler av egenkapitalen. Tiden fram til innflytting benyttes til å spare opp resten av beløpet du mangler, sier Thor Kristian Johannessen, Prosjektmegler & Områdeleder Nybygg i DNB Eiendom.

Banken kan med andre ord hjelpe deg inn i boligmarkedet, kanskje lenge før du selv trodde det var mulig.

– Vi har dyktige finansrådgivere i banken som er dedikerte til prosjektet, og som er her for å hjelpe deg å finne riktig vei inn på boligmarkedet. De kan rådgi deg om alt fra krav til egenkapital, sparetips, muligheter for å få hjelp fra kausjonister eller medlånstaker. Men aller viktigst – utstede finansieringsbevis slik at du har alt klart til å kunne slå til når du finner drømmeboligen, sier Johannessen. 

 

Perfekt beliggenhet
Prosjektet START Sandsli består av 164 moderne og smarte leiligheter, spesielt tilpasset førstegangskjøpere. Første byggetrinn er for øyeblikket under bygging og vil stå innflytningsklart våren 2021. Salgsstart er høsten 2019.
– START Sandsli har nærhet til alt. Kun noen minutter unna finner man bybane, buss, arbeidsplasser, Flesland, Lagunen Storsenter og andre servicetilbud. Det er også treningssenter og attraktive fritidsområder i umiddelbar nærhet, så her mangler man ingenting. På START Sandsli kan man også bo uten bil, noe som er en stor økonomisk besparelse, sier han. 

 

 

Nøkkelferdige
Leilighetene, som har størrelse på 35 til 75 m2, ligger i tre boligblokker over fem etasjer. Leilighetene er lavenergi-boliger som leveres “nøkkelferdige” med gode kvaliteter.
– Leilighetene er kompakte og har smarte planløsninger og balkong. På grunn av størrelsen kan prisen holdes nede. Det er også mulig å sette sitt eget preg på leiligheten gjennom valg av fliser, farge på veggene, oppgradering på kjøkkenet, nøkkelfri inngangsdør eller andre tekniske smarthus-løsninger, sier Johannessen.
START Sandsli kan også tilby attraktive uteområder som inviterer til sosialt samvær gjennom aktiviteter som utetreningsanlegg, sjakk, bordtennis og grilling.

Trygghet å kjøpe nytt
Å kjøpe en leilighet er en stor avgjørelse, og da kan det å kjøpe nytt gi en ekstra trygghet.


–  Alt er ferdig oppusset, og det er ingen skjulte mangler som kan dukke opp som ubehagelige overraskelser de neste årene. Det er også en trygghet for foreldre å vite at barna deres bor et sted med helt nytt sprinkelanlegg og ringeklokke med kamera, sier Johannessen.  


Å eie kontra å leie er også noe den erfarne megleren anbefaler. Dette kan gi en god avkasting i fremtiden.


– Vi anbefaler unge å komme seg inn på boligmarkedet i stedet for å leie. Det er smartere å betale ned på eget lån. Boligen blir en form for sparing, og man får ta del i verdistigningen. START Sandsli er for eksempel et prosjekt som er moderne og står seg over tid, og som vil være attraktivt når det en gang i fremtiden skal selges videre til neste kjøper, avslutter Thor Kristian Johannessen.

Vil du vite mer om finansieringsløsningen God Start Bolig?

Eller meld din interesse.

Relaterte artikler

 1. Aktivt nærområde

  Sandsli byr på mange treningsmuligheter både inne og ute.

  Les mer
 2. Livet på Sandsli

  Til tross for at en befinner seg utenfor sentrum, ligger START Sandsli midt i smørøyet for en aktiv, sosial og urban livsstil.

  Les mer
 3. Miljøvennlig og rask vei til jobb og studier

  Å reise miljøvennlig er enkelt dersom du bor på START Sandsli. I tillegg til gode kollektivtilbud er det tilrettelagt for sykkel, bildeling og ladestasjoner for el-bil.

  Les mer
 4. Det sosiale i fokus

  Med møtepunkter for matlaging, trening og lek, står den sosiale arenaen sterkt i START Sandsli.

  Les mer
Kart

Meld din interesse

Kontakt megler