Førstegangskjøper visste hva hun ville ha, fant det på Sandsli

Celine Gripsgård (23) hadde lett i flere år etter den perfekt leiligheten. Likevel var det ikke før hun fant prosjektet på Sandsli at hun valgte å slå til. Skal man investere pengene sine et sted, må det være et godt sted, mener den unge førstegangskjøperen.

– Jeg er mest stolt av å klart dette helt på egenhånd, sier den ferske boligkjøperen entustiastisk.

Det startet på Facebook

Den unge masterstudenten hadde ingen forhold til det populære boligområdet Sandsli fra før. Snarere tvert imot. Hun har nemlig alltid vært bosatt i Bergen Vest. En tilfeldig tur inn på Facebook skulle endre på dette.

– Jeg våknet tidlig en morgen og hadde dårlig tid. Mens jeg så igjennom notifikasjoner på Facebook, dukket det plutselig opp en en annonse for boligprosjektet START Sandsli.

Celine, som hadde vært på boligjakt i over ett år, synes prosjektet så spennende ut. Hun var rask med å skrive seg opp på listen. Allerede før de hadde fått ut prospekter.

– Jeg tok kontakt med megler Thor Kristian, og fra jeg snakket med han første gangen tok det bare tre dager. Han holdt leiligheten av for meg, forklarer 23-åringen. 

 

Å forlate redet 

Celine beskriver seg selv som en kresen kjøper, til tross for sin unge alder. I flere år har hun vært på utkikk etter et sted å kalle hjem. Et sted som er sitt eget, til tross for mange fine år i barndomshjemmet. Men det var vanskelig å finne noe som passet. Var det ikke det ene, så var det det andre. Hun er derfor overrasket over at hun så raskt kunne ta en avgjørelse på sin nye leilighet på Sandsli. 

– Jeg tror den avgjørende faktoren var at det er et nybygg. Dette prosjektet ga meg muligheten til å få noe nytt, som kommer til å ha verdiøkning med årene. I tillegg er jeg  veldig nøye på renslighet, så det føles godt å vite at det ikke har bodd noen her før meg. 

Hun mener man må ta muligheter når de byr seg.

– Og også litt risiko. Skal man plassere pengene sine et sted, så må det være et godt sted, fastslår hun.

Den lange sjekklisten inneholdt alt fra økonomi til trivsel; det måtte ikke komme uforutsette kostnader som følge av kjøpet og beliggenheten måtte være nær alt som var viktig for henne. Blant annet potensielle arbeidsplasser. 

– Sandsli innfridde. Jeg ser for meg at dette er et sted jeg kan bli boende i mange år. 

 

Mange vil gjøre trygge investeringer: Er nybygg den nye løsningen?

Les mer om vår unike finansieringsløsning

Solen skinner på Sandsli

Prosjektet har Brødrene Ulveseth som utbygger. Det var en faktor som gjorde det enklere å bestemme seg for Celine.

– Jeg hadde hørt om de før, til tross for at jeg ikke er inne i “den verden”. Min onkel jobber i bransjen og hadde bare lovord å si om dem. Det var godt å høre, spesielt nå som Korona pågår og man kan risikere at prosjekter stopper helt opp eller blir utsatt. 

Et av de første spørsmålene hun stilte seg selv da hun startet leilighetsjakten var hvor solforholdene var gode. Nå, ett år senere, vet hun at lysstrålene faller på riktig terrasse når solen skinner som mest. På Sandsli.

Meld din interesse

Boligvelger

Relaterte artikler

 1. Slik får du råd til drømmeleiligheten i START Sandsli

  Hvorfor leie når du kan eie? Med God start bolig er du ikke avhengig av økonomisk hjelp fra foreldre til å komme deg inn på boligmarkedet, noe som gjør dette til en unik sjanse for førstegangskjøpere.

  Les mer
 2. Livet på Sandsli

  Til tross for at en befinner seg utenfor sentrum, ligger START Sandsli midt i smørøyet for en aktiv, sosial og urban livsstil.

  Les mer
 3. Mange vil gjøre trygge investeringer: Er nybygg den nye løsningen?

  Nøkkeltall fra DNB Eiendom viser at boligmarkedet klarer seg langt bedre enn fryktet. Spesielt er det stor interesse for nybygg. Leilighetene i START Sandsli står ferdig i første kvartal av 2021, noe som kan bidra til at man får kjøpt seg både tid og ny leilighet.

  Les mer
Kart

Meld din interesse

Kontakt megler