God start bolig

Hvorfor leie når du kan eie? Med God start bolig blir boligdrømmen en virkelighet.

God start bolig er en unik mulighet for førstegangskjøpere å komme inn på boligmarkedet. Tenk om du kunne kjøpe drømmeleiligheten selv om du i dag ikke har nok egenkapital. Med God start bolig kan du inngå en spareavtale med banken. Dermed kan vi bistå deg med å kjøpe bolig i dag, selv om du fortsatt mangler deler av egenkapitalen. Tiden fram til innflytting benyttes til å spare opp resten av beløpet du mangler. Banken kan med andre ord hjelpe deg inn i boligmarkedet, kanskje lenge før du selv trodde det var mulig.

DNB har dyktige finansrådgivere som er dedikerte til prosjektet, og som hjelper deg å finne en vei inn på boligmarkedet. Det er smartere å betale ned på eget lån enn å leie. Boligen blir en form for sparing, og man får ta del i verdistigningen. START Sandsli er eksempel på et prosjekt som er moderne og står seg over tid, og som vil være attraktivt når det en gang i fremtiden skal selges videre til neste kjøper.

En meget god investering for fremtiden.

Byggingen av START Sandsli er i gang og de første leilighetene er klare for innflytting i starten av 2021.
 

“Slik får du råd til drømmeleiligheten” - intervju med megler

Boligvelgeren

 

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler

Dette bør du tenke på før visning

Før du stiller på boligvisning er det lurt å ha gjort seg noen tanker om hva du er ute etter i utgangspunktet. Med disse tipsene stiller du enda mer forberedt.

Les mer

Opptatt av miljøet og lommeboken? Da er en lavenergibolig midt i blinken

Hvordan vi bygger boligene våre påvirker både miljøet og lommeboken. Hvorfor er lavenergibolig en god løsning?

Les mer

Hvem vil du invitere på middag?

Drømmer du om å invitere vennegjengen på tacofredag, kjæresten på fem-retters eller familien på fårikål? Uansett hvor ambisjonsnivået ditt ligger er en leilighet med et innbydende kjøkken med gode hvitevarer et godt utgangspunkt.

Les mer