God start bolig

Hvorfor leie når du kan eie? Med God start bolig blir boligdrømmen en virkelighet.

God start bolig er en unik mulighet for førstegangskjøpere å komme inn på boligmarkedet. Tenk om du kunne kjøpe drømmeleiligheten selv om du i dag ikke har nok egenkapital. Med God start bolig kan du inngå en spareavtale med banken. Dermed kan vi bistå deg med å kjøpe bolig i dag, selv om du fortsatt mangler deler av egenkapitalen. Tiden fram til innflytting benyttes til å spare opp resten av beløpet du mangler. Banken kan med andre ord hjelpe deg inn i boligmarkedet, kanskje lenge før du selv trodde det var mulig.

DNB har dyktige finansrådgivere som er dedikerte til prosjektet, og som hjelper deg å finne en vei inn på boligmarkedet. Det er smartere å betale ned på eget lån enn å leie. Boligen blir en form for sparing, og man får ta del i verdistigningen. START Sandsli er eksempel på et prosjekt som er moderne og står seg over tid, og som vil være attraktivt når det en gang i fremtiden skal selges videre til neste kjøper.

En meget god investering for fremtiden.

Byggingen av START Sandsli er i gang og de første leilighetene er klare for innflytting i starten av 2021.
 

“Slik får du råd til drømmeleiligheten” - intervju med megler

Boligvelgeren

 

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler

Interiørstylistens beste tips: Slik følger du trendene for 2021

Har du et ønske om å henge med på interiørtrendene for 2021? Da skader det ikke å være tidlig ute. Vi gir deg de beste tipsene, tilpasset START-boliger, fra vår interiørekspert Cecilie Johannessen.

Les mer

Hvem blir din nye nabo?

Innflyttingsdatoen kryper nærmere og nærmere innpå, og 40 leiligheter er solgte. Men hvem er disse 40? Her får du møte to av dem!

Les mer

– Det var viktig å kjøpe et vedlikeholdsfritt hjem

Førstegangskjøperen Camilla hadde gitt opp håpet på å finne drømmeleiligheten. Så endret en sen kjøretur på alt. Nå eier den unge sykepleierstudenten egen leilighet for aller første gang, og er glad hun slipper å pusse opp med det første.

Les mer