God start bolig

Hvorfor leie når du kan eie? Med God start bolig blir boligdrømmen en virkelighet.

God start bolig er en unik mulighet for førstegangskjøpere å komme inn på boligmarkedet. Tenk om du kunne kjøpe drømmeleiligheten selv om du i dag ikke har nok egenkapital. Med God start bolig kan du inngå en spareavtale med banken. Dermed kan vi bistå deg med å kjøpe bolig i dag, selv om du fortsatt mangler deler av egenkapitalen. Tiden fram til innflytting benyttes til å spare opp resten av beløpet du mangler. Banken kan med andre ord hjelpe deg inn i boligmarkedet, kanskje lenge før du selv trodde det var mulig.

DNB har dyktige finansrådgivere som er dedikerte til prosjektet, og som hjelper deg å finne en vei inn på boligmarkedet. Det er smartere å betale ned på eget lån enn å leie. Boligen blir en form for sparing, og man får ta del i verdistigningen. START Sandsli er eksempel på et prosjekt som er moderne og står seg over tid, og som vil være attraktivt når det en gang i fremtiden skal selges videre til neste kjøper. En meget god investering for fremtiden.

Byggingen av START Sandsli er i gang og de første leilighetene er klare for innflytting i starten av 2021.

“Slik får du råd til drømmeleiligheten” - intervju med megler

Boligvelgeren

 

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler

Se drømmeboligen bli virkelig på nett

Kjøper du leilighet i START Sandsli kan du følge med på webkamera mens din nye drømmeleilighet tar form. I mellomtiden lover megler Thor Kristian Johannessen tett oppfølging, jevnlige oppdateringer og mange muligheter til å sette eget preg på leiligheten.

Les mer

Slik får du råd til drømmeleiligheten i START Sandsli

Hvorfor leie når du kan eie? Med God start bolig er du ikke avhengig av økonomisk hjelp fra foreldre til å komme deg inn på boligmarkedet, noe som gjør dette til en unik sjanse for førstegangskjøpere.

Les mer

Det sosiale i fokus

Med møtepunkter for matlaging, trening og lek, står den sosiale arenaen sterkt i START Sandsli.

Les mer