God start bolig

Hvorfor leie når du kan eie? Med God start bolig blir boligdrømmen en virkelighet.

God start bolig er en unik mulighet for førstegangskjøpere å komme inn på boligmarkedet. Tenk om du kunne kjøpe drømmeleiligheten selv om du i dag ikke har nok egenkapital. Med God start bolig kan du inngå en spareavtale med banken. Dermed kan vi bistå deg med å kjøpe bolig i dag, selv om du fortsatt mangler deler av egenkapitalen. Tiden fram til innflytting benyttes til å spare opp resten av beløpet du mangler. Banken kan med andre ord hjelpe deg inn i boligmarkedet, kanskje lenge før du selv trodde det var mulig.

DNB har dyktige finansrådgivere som er dedikerte til prosjektet, og som hjelper deg å finne en vei inn på boligmarkedet. Det er smartere å betale ned på eget lån enn å leie. Boligen blir en form for sparing, og man får ta del i verdistigningen. START Sandsli er eksempel på et prosjekt som er moderne og står seg over tid, og som vil være attraktivt når det en gang i fremtiden skal selges videre til neste kjøper. En meget god investering for fremtiden.

Byggingen av START Sandsli er i gang og de første leilighetene er klare for innflytting i starten av 2021.

“Slik får du råd til drømmeleiligheten” - intervju med megler

Boligvelgeren

 

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler

DNB-rådgivernes beste råd for kjøp i usikre tider

DNB tilbyr gebyrfri avdragsfrihet på boliglån. Et viktig tiltak i en vanskelig situasjon, mener DNBs rådgivere.

Les mer

Mange vil gjøre trygge investeringer: Er nybygg den nye løsningen?

Nøkkeltall fra DNB Eiendom viser at boligmarkedet klarer seg langt bedre enn fryktet. Spesielt er det stor interesse for nybygg. Leilighetene i START Sandsli står ferdig i første kvartal av 2021, noe som kan bidra til at man får kjøpt seg både tid og ny leilighet.

Les mer

Se drømmeboligen bli virkelig på nett

Kjøper du leilighet i START Sandsli kan du følge med på webkamera mens din nye drømmeleilighet tar form. I mellomtiden lover megler Thor Kristian Johannessen tett oppfølging, jevnlige oppdateringer og mange muligheter til å sette eget preg på leiligheten.

Les mer