God start bolig

Hvorfor leie når du kan eie? Med God start bolig blir boligdrømmen en virkelighet.

God start bolig er en unik mulighet for førstegangskjøpere å komme inn på boligmarkedet. Tenk om du kunne kjøpe drømmeleiligheten selv om du i dag ikke har nok egenkapital. Med God start bolig kan du inngå en spareavtale med banken. Dermed kan vi bistå deg med å kjøpe bolig i dag, selv om du fortsatt mangler deler av egenkapitalen. Tiden fram til innflytting benyttes til å spare opp resten av beløpet du mangler. Banken kan med andre ord hjelpe deg inn i boligmarkedet, kanskje lenge før du selv trodde det var mulig.

DNB har dyktige finansrådgivere som er dedikerte til prosjektet, og som hjelper deg å finne en vei inn på boligmarkedet. Det er smartere å betale ned på eget lån enn å leie. Boligen blir en form for sparing, og man får ta del i verdistigningen. START Sandsli er eksempel på et prosjekt som er moderne og står seg over tid, og som vil være attraktivt når det en gang i fremtiden skal selges videre til neste kjøper. En meget god investering for fremtiden.

Byggingen av START Sandsli er i gang og de første leilighetene er klare for innflytting i starten av 2021.

“Slik får du råd til drømmeleiligheten” - intervju med megler

Boligvelgeren

 

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler

Nyt hagefølelsen på Sandsli

Det finnes mye å glede seg over i START Sandslis bakgård. Uteområdet er nemlig nøye planlagt av landskapsarkitekt Vibeke Weglo, som har store ambisjoner for uteplassen.

Les mer

Førstegangskjøper visste hva hun ville ha, fant det på Sandsli

Celine Gripsgård (23) hadde lett i flere år etter den perfekt leiligheten. Likevel var det ikke før hun fant prosjektet på Sandsli at hun valgte å slå til. Skal man investere pengene sine et sted, må det være et godt sted, mener den unge førstegangskjøperen.

Les mer

Slik kan du utnytte den lave renten nå

Rekordlav styringsrente åpner opp nye dører. Bankene er på tilbudssiden, og boligdrømmen er kanskje nærmere enn du tror.

Les mer