Personvern

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Sandslimarka 33A AS samler inn og bruker personopplysninger på startsandsli.no. 
Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern. Dine personopplysninger skal være trygge hos oss uavhengig av hvilken plattform du deler dem på. All behandling av personopplysninger skjer i samsvar med norsk lov.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Om den behandlingsansvarlige

Behandlingsansvarlig, representert ved daglig leder, er den som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på startsandsli.no


Kontaktopplysninger til den behandlingsansvarlige:

Sandslimarka 33A AS
Leirvikflaten 23
5179 Godvik

Tlf: (+47) 55 15 42 00
Org.nr: 817 630 812

 

Formålet med å samle inn personopplysninger
 

Sandslimarka 33A AS samler personopplysninger ved følgende anledninger:

  • Påmelding til nyhetsbrev
  • Bruk av kontaktskjemaer

Formålet med innsamlingen er å kunne levere de forespurte tjenestene, samt ved registrering av nyhetsbrev kunne levere relevante nyheter og markedsføring til de registrerte.

 

Hvilke opplysninger samles inn


Informasjonen vi samler inn kan være fornavn, etternavn, e-post, telefonnummer, ip-adresse. Sandslimarka 33A AS bruker også cookies på sine nettsider.
Les mer om dette lenger nede i personvernerklæringen.

Hvordan vi bruker opplysningene vi har lagret om deg
 

Målrettet innhold og reklame, og måle effekten.

  • Forhindre uønsket eller kriminell aktivitet. Det er veldig viktig for oss å sikre at startsandsli.no er en trygg nettløsning. Derfor gjør vi hva vi kan for å forhindre uønsket eller kriminell aktivitet. Vi bruker flere typer data for å gjenkjenne regelbrudd og svindelforsøk, blant annet IP-adresser og informasjonskapsler.
     

Hvem behandler dine opplysninger
 

Det er flere selskaper som bidrar med å behandle personopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger i henhold til databehandleravtaler med.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

  • Google – anonymiserte og aggregerte bruksopplysninger for bruk av våre digitale tjenester.
  • Facebook – anonymiserte og aggregerte bruksopplysninger for bruk av våre digitale tjenester i forbindelse med annonsering. 
  • Apility – for drift av nettsider og underliggende datasystemer, samt utsending av nyhetsbrev.

 

Informasjonskapsler (cookies)
 

Vi ønsker å tilby deg så enkle og brukervennlige nettsider som mulig, og vi ønsker å gi deg relevant informasjon. Til begge formål bruker vi informasjonskapsler, også kalt cookies

Hva er en informasjonskapsel?
Informasjonskapsler er små filer, som nettleseren din mottar fra en nettsider du besøker. Filene lagres på datamaskinen eller mobiltelefonen din.

Informasjonskapslene identifiserer ikke deg personlig og er ikke skadelige. Slike informasjonskapsler er nyttige for oss siden de hjelper oss med å lære av din adferd, slik at vi kan forbedre brukeropplevelse og funksjonalitet på nettstedet og gi deg god og tilpasset markedsføring på andre nettsteder

  • Digital analyse
    Vi bruker Google Analytics for å forbedre nettstedet og måle hvor godt det fungerer.
    Dersom du som bruker ikke ønsker at besøksdataene dine skal registreres med Google Analytics, kan du installere Google Analytics sitt nettlesertillegg for bortvelging. Vær oppmerksom på at dette også vil gjelde for alle nettsteder som bruker Google Analytics.

 

  • Markedsføring
    Vi bruker også informasjonskapsler i samarbeid med leverandører av nettannonser (Facebook og Google Marketing Platform) for å gi deg relevant og tilpasset markedsføring fra oss på andre nettsteder du besøker.
    Informasjonskapslene brukes ikke på en måte som kan identifisere deg som kunde.  

 

Endring i nettleser
Du kan slette informasjonskapsler ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på mange nettsteder, du kan blant annet få problemer med å logge inn. 

Du kan lese om hvordan du gjør innstillinger knyttet til informasjonskapsler på nettlesernes egne sider:

 

Den registrertes rettigheter

Innsyn

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi behandler dem. Du kan til enhver tid kreve innsyn i de opplysninger Sandslimarka 33A AS lagrer om deg. 

Retting og sletting

Sandslimarka 33A AS sletter personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for å oppfylle det formålet de ble innhentet for. Det betyr at så lenge du benytter noen av våre tjenester, lagrer vi nødvendige opplysninger om deg.
 

Rett til dataportabilitet

Den registrerte har rett til å få kopier av personopplysningene de har gitt Sandslimarka 33A AS som behandlingsansvarlig, i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinleselig format.

Dersom du ikke er fornøyd med måten vi behandler personopplysninger eller mener at vi bryter personvernregelverket, har du rett til å klage til Datatilsynet.
Du finner mer informasjon om hvordan du skal gå frem for å klage på www.datatilsynet.no.